23 september 2011

Metall Projekt

Fredag idag då, känns inte riktigt som helg. Ska nämligen tillbaka till skolan om en timme där jag har föreläsning fram till klockan 20.00..... Och också imorgon från 9-15, jag har börjat läsa hälsokunskap som ett extra biämne och det är en kurs som inte har så många närträffar, utan man måste helt enkelt klara av kursen på fritiden. Men just nu känns det nog ganska så spännande får se om det fortfarande känns så imorgon :) 

Annars så tänkte jag visa lite bilder på vad min kära fästman har åstadkommit åt mej under några år. Han är ju metallkarl så jag brukar passa på och komma med idéer som han senare utvecklar vidare. På en marknad i somras sålde de ringar som var gjorda utav silverskedar, detta berättade jag åt S och för nån vecka sedan spenderade vi dagen vid verkstaden där han pressade och formade en gammal silversked till just en sån ring som jag hade i tankarna. 
Jag blev otroligt nöjd med ringen så jag misstänker att S får fortsätta med sitt lilla hantverk. När jag ändå är inne på smycken så har också S gjort ett smyckesträd och ett litet smyckesskrin till present åt mej för några år sen. Det var nog hans helt egna idéer och jätte fina blev de.  Till sist tänkte jag även visa en bild på vad jag själv åstadkommit inom metallbranschen :) Vi hade en metallkurs i skolan för två år sen och vi hade en uppgift att tillverka en produkt i plåt. Jag valde då att göra en vattenkanna som nu står på fönsterbrädet och den går även att fylla med vatten utan att den läcker :) 


Trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Hejdu,
  jag kom på svarsvisit :)
  Roligt att du vill vara med i min lilla utlottning. Jag var nog en gång tidigare inne hos dej redan men nu måste jag passa på att berömma pojkvännen din också, snygg ring han gjort!!

  Ha en bra söndagskväll
  Monica

  SvaraRadera
 2. Hej Cecilia!
  Grattis du vann den vita kudden i min utlottning!!

  Monica

  SvaraRadera