1 september 2011

Bloggpausen är över

Jag har haft en lite bloggpaus här under sommaren, men nu när hösten är på kommande så kanske inspirationen återvänder. I sommar har jag hunnit med en hel del, för det mesta har jag jobbat på dagis och har också varit ledare på ett läger. Bostadsmässan i Karleby, Jakobsdagarna och Juthbackamarknaden är evenemang som är traditionella varje sommar. Vi flyttade till villan vid midsommar och bodde där till mitten av augusti. Jag och S håller på med en liten renovering av vår villa, i år blev det kökets tur men än är det en del kvar att göra där. Solen har minsann visat sina framfötter i sommar så det har blivit en del båtturer med vänner.
Annars har jag också besökt Närpes där min kära klasskompis bor, det var en fin liten roadtrip med mycket skratt. För en vecka sedan var jag och S med hans familj till Lappland där vi passade på att vandra och njuta av naturen :) Och förra helgen var det ju villaavslutning som förstås innehöll god mat, en hel del raketer och gott sällskap. Nu är det snart studierna som gäller, ännu har jag några dagar ledigt innan allvaret börjar...


Jag hoppas även att jag ska hinna med en hel del pyssel nu under hösten, har faktiskt inte sytt något på väldigt länge känns det som.
Till sist bjuder jag på lite bilder från sommaren :)Båttur på havet
Här har jag spenderat många dagar i sommar
På besök till Närpes 

Beundrar raketer 
Villaavslutning 

3 kommentarer:

  1. va kul att du ville tävla..o du är ju nära dessutom..så vinner du kan jag kom in ti stan med boken, haha...Jag la till mej som din följare oxå..Jättefina kläder du ha sytt!!

    SvaraRadera
  2. Hej.. Så duktig du är på att sy & vad roligt att du vill vara med i min utlottning :) Nu hoppas vi på tur! Kram Tilda

    SvaraRadera