24 november 2011

Julstädning

I förrgår kom vi hem efter studiebesöket i huvudstaden. Det var en riktigt rolig resa med en massa skratt, shopping och nya intryck. Vi besökte Brages dräktbyrå där de samlar och sparar Finlands folkdräkter. Vi hann även med besök till nationalmuseet och designmuseet. Vi besökte dessa för att vi inom kursen kultur och teknik går igenom den finländska textilkulturen och då med tanke på själva vävningen. Vävprojektet som vi ska lämna in till denna kurs är på gång och först idag hann jag börja väva. Själva uppläggningen av väven har nu tagit flera veckor :) Projektet som jag håller på med är en julmatta till mammas kök så förhoppningsvis blir den klar innan jul.
Och med tanke på jul så har jag och S julstädat hela lägenheten idag och även passat på att plocka fram lite julsaker. Nu hänger alltså julgardinen i fönstren och adventsljusstaken lyser fint i fönstret, nu är det bara snön som fattas innan den riktiga julkänslan infinner dig. 

1 kommentar:

  1. Vad mysigt du har gjort. nu när jag ser dina ljus så kom jag att tänka på mina som jag inte än har fått fram. Imorgon.
    Kram Hoffmansdesign

    SvaraRadera