31 oktober 2011

Tävling hos Lev Vackert

Jag är med i utlottningen hos Lev vackert, där de lottar ut sina två underbara inredningsböcker. 
Tävlingen pågår till och med 13.11 så pass på alla att besöka deras blogg: 
Lev Vackert


Här kommer några bilder från deras böcker:




Bilderna kommer från Lev vackert

Stockholm

Jag och S har spenderat en lång helg i Stockholm och kom hem igår. Vi for iväg mot Åbo på torsdagen och åkte över med silja europa. När vi stod i terminalen undrade vi nog varför det var så mycket folk, har aldrig varit på båten när det har varit såhär fullt. När vi kom ombord fick vi svar på vår fråga, det var en finsk dejtingssajt som hade ordnat en singelkryssning till Stockholm på torsdagen..... :) Det gick nog helt okej, men det kändes skönt att komma iland till Stockholm. Väl i Stockholm hann vi med en hel del shopping både inne i stan och på Södermalm. Jag köpte nu inte så hemskt mycket, mest kläder :) Det var en riktigt lyckad "mini semester". 

11 oktober 2011

Lönnkrans

 I gårkväll gjorde jag och A lönnkransar att pryda våra ytterdörrar med :) Jag har länge funderat på att göra en krans eftersom det har blåst ner otroligt mycket lönnlöv utanför vår dörr. Så igår när jag vadade mej igenom lövhögen bestämde jag mej för att försöka tillverka en höstkrans. A hade vanan inne, hon hade nämligen varit och undervisat hur man gör kransar tidigare på dagen :)  Vi lyckades knåpa ihop 4 st och en av dem pryder nu min och S ytterdörr.  


A binder sin krans 
Den färdiga kransen

3 oktober 2011

Jag vann!

Oj va roligt det var när jag idag kontrollerade bloggen min och såg att jag vunnit denna ljuvliga kudde :)
Ett stort tack till Monica som hade ordnat denna utlottning! 

Annars så har jag fullt upp med skoluppgifter för nästa vecka börjar praktiken, det är en hel del som ska planeras före lektionerna... Och dessutom har jag en hel del inlämningsarbeten som borde bli klara här snart, så det är bäst att jag genast börjar på :)  

Ha en bra kväll!