26 november 2010

Vinst igen :)

Roligt med dessa bloggtävlingar :), har denna gång vunnit en personlig kalender hos MILLIEZ

Under denna vecka som gått har jag och S julstädat hela lägenheten. Julgardiner och julpynt kom också upp. Det är så roligt och mysigt med julen när man får pyssla på med en massa saker. Nästa vecka tänker jag hinna med lite bakning av julgodis hoppas A och E också hänger med på den idéen :). Annars hoppas jag ni alla får en trevlig och skön helg, Glad lilla jul!   

25 november 2010

Award!

Tack Emma för den fina awarden :) 


Den här awarden innebär att välja tre favoritförfattare och ange en bok av dem, skicka vidare awarden till fem favoritbloggar och tacka den som man fått awarden av, och till sist klistra in loggan på bloggsidan.




Jag älskar ju att läsa så det var väldigt svårt att välja ut endast 3 favoritförfattare, men här kommer ändå några av mina favoriter.

1. Marian Keyes. Alla hennes böcker är bra, men en som hör till mina favoriter är nog: En förtjusande man. En riktig chick lit bok. 

2. Sheila O´Flanagan. Också en riktig chick lit författare med många bra böcker, min favorit är: Den jag ville ha. Också den innehåller huvudingrediensen: ROMANTIK. 

3. Liza Marklund/ Maria Eriksson. Jag brukar annars inte läsa riktiga deckare av Liza Marklund, men dessa böcker som hon skrivit tillsammans med Maria Eriksson är riktigt bra. Böckerna heter gömda, asyl, Mias hemligheter mm. Böckerna handlar om Maria som bor tillsammans med en våldsam man som också misshandlar henne. 

Jag skickar awarden vidare till:

Junimamma - En vän som bloggar om sitt liv som mamma :)
Fröken Pyssel - Fin blogg med en massa intressanta pyssel.
Pysselkiisen - En oerhört inspirerande blogg med en massa projekt på gång :)
Virkhörnan - En mysig blogg med fina virktips. 


20 november 2010

Inspiration

Igår var jag och mamma + ett busslass till hantverks mässan i Tammerfors. Det var oerhört inspirerande och det fanns mängder med utställare. Jag var ju mer ute efter att leta inspiration, men jag köpte även en del pyssel saker. Så nu väntar jag bara på att få lite tid över så jag skulle hinna börja på med alla mina idéer. Mässan är Europas största hantverks mässa och det var ca 580 utställare på plats.
 Nu idag är man lite trött både i kroppen och knoppen, men det var helt klart värt det, jag rekommenderar varmt att man besöker mässan.   

15 november 2010

Vinst!

Tänk att jag som annars har så otur i utlottningar har vunnit!! Jag har inte ens vunnit på snabblotteri nångång och nu kammar jag hem en riktigt underbar vinst. Nämligen en helårs prenumeration på tidningen lev landlig från: http://mylovelythings.blogspot.com/ Jag hoppas jag får fortsätta med min tur så kanske jag kan börja göra lotto :).
Men nu ska jag nog börja krypa till kojs, ska nämligen upp tidigt imorgon för en morgon föreläsning....


Gonatt :)

10 november 2010

Helgen

Tänk att det redan är onsdag. Känns som de var fredag igår :). Under helgens gång var vi på spökfest hos A. Det var en lyckad tillställning med mycket skratt. Och så fick vi även vara med på 2 års kalas på söndagen. Så en  fullproppad helg har det nog varit. I måndags beslöt jag mig för att baka, så jag och min fästman avnjöt varm glögg med nybakade mockarutor på kvällen. Igår hade jag och tjejerna pysselkväll hemma hos mig. Så det var en variation på handarbeten. Både stickning och virkning. Men jag själv fick fortsätta på mitt beställningsjobb. Fållar nämligen upp körklänningar. Det får jag väl även fortsätta med idag. 
Tills sist bjuder jag på några bilder! 


Spökfesten

6 november 2010

Tävling!

I denna tävling är jag med och tävlar. Jag är också med i andra tävlingar och dessa finns till höger i min panel.
http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2010/10/29/3843805-tavling-i-samarbete-med-onskefoto/

1 november 2010

Mitt pysslande

När det gäller mitt pysslande är det nog virkningen som ligger mig närmast om hjärtat just nu. Jag lärde mig virka förra året i en kurs som vi hade i skolan. Jag fastnade direkt och har nuförtiden alltid något virkprojekt på gång. Jag är ju även utbildad sömmerska så sömnad håller jag också på med. T.ex. så i helgen har jag sytt färdigt klänningar till en teater och nu håller jag på med en ylletunika åt en bekant :).
Här kommer en bild på mitt allra senaste virkprojekt: Converse skor. 


Mönstret hittade jag här: 
http://pysselkiisen.blogspot.com/2010/09/gratis-monster-pa-baby-converse.htm